Diensten

Mr H. Gouma Belastingadviseur heeft een breed dienstenpakket op het gebied van accountancy, belastingen, (online-)administraties en bedrijfsadviezen, waarbij wij ons richten op het midden- en kleinbedrijf, alsmede op particulieren.

Betrokkenheid is de basis van onze dienstverlening. Door goed te luisteren naar onze cliënten zijn wij in staat een helpende hand te bieden op die terreinen waar onze kennis en expertise ligt.

Speel niet met vuur

De (zelfstandig) ondernemer is bekend met het eigen vakgebied. Op het terrein van sociale- en fiscale wetgeving is de ondernemer vaak minder ingevoerd. Laat dat werk aan ons over, dat is óns vakgebied. Kijk hier voor een overzicht van wat wij voor de ondernemer, de freelancer en de vrije beroepsbeoefenaar kunnen doen.


Ken uw grenzen

De particulier doet zich vaak tekort als het gaat om fiscale voordelen. Door de vele (subsidie)regelingen en ingewikkelde fiscale regelgeving benut de particulier vaak niet de optimale mogelijkheden die de belastingdienst hem of haar biedt. Wij kennen de grenzen; kijk hier voor een overzicht van onze diensten die wij u als particulier kunnen bieden.

Design & development: hbwConsultants - Bennebroek  © 2005 - 2024

[ disclaimer ] [ privacyreglement ] [ sitemap ]